Harry a Meghan jsou zřejmě nepoučitelní: Takhle reagovali na konec u Spotify!

Princ Harry, vévodkyně Meghan a syn Archie 3

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

3. července 2023 17:53

Princ Harry a jeho žena Meghan v červnu ukončili spolupráci se Spotify, v ohrožení se následně ocitlo i partnerství s Netflixem. Hvězdný pár přesto bere výtky stravovacích platforem ohledně nedostatečné výkonnosti na lehkou váhu.

Naznačují to informace uvedené v článku britského listu Daily Mail. "Údajně si myslí, že je to jenom velká smůla," poznamenal zdroj z kalifornského Los Angeles.

S mladším synem současného britského krále a jeho ženou už se rozloučila streamovací platforma Spotify. Obě firmy, včetně té prince a jeho ženy, oznámily konec partnerství ve společném prohlášení pro CNN. "Spotify a Archewell Audio souhlasily, že se jejich cesty rozejdou," stojí v něm.

Podle Sky News byl pár propuštěn, protože nevytvářel dostatek obsahu. Od podepsání mnohamilionové smlouvy před necelými třemi lety totiž vzniklo jen dvanáct epizod podcastu, hosty byly například zpěvačka Mariah Careyová či tenistka Serena Wiliamsová.

Hvězdná dvojice patřila mezi nejdůležitější osobnosti, které na konci roku 2020 oznámily dohodu o exkluzivní spolupráci se zmíněnou službou. Spotify tehdy uvedla, že dvojice pro ni bude uvádět a vytvářet podcasty.

Částečnou nespokojenost ale dává najevo také Netflix. Přestože šestidílná dokumentární série o páru byla nejsledovanějším dokumentem na platformě, zástupci firmy podle informací britského deníku The Sun řeší, zdali hvězdnému páru vyplatí druhou polovinu lukrativního kontraktu ve výši 81 milionů liber.

List s odvoláním na svůj zdroj z filmového průmyslu uvedl, že Harry a Meghan dostanou zbývajících 40 milionů, pokud vytvoří obsah, o který bude opravdový zájem, jako tomu bylo právě v případě dokumentární série. Ta je důkazem, že při správné volbě formátu se dvojice může postarat o kasovní trhák.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Netflix Spotify