Johnny Depp se vrací do Česka! Přijede i s Alice Cooperem

Johnny Depp a The Hollywood Vampires 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. července 2023 9:14

Slavkov Open u Brna bude letos hostit skutečné hudební hvězdy. Ve dnech 15. a 16. července vystoupí nejprve Deep Purple a následně Hollywood Vampires s Johnnym Deppem a Alice Cooperem

Koncert Deep Purple proběhne 15. července a Hollywood Vampires, kde vystupují známý hollywoodský herec Johnny Depp a Alice Cooper, se tuzemským fanouškům představí 16. července.

Hollywood Vampires je americká rocková skupina, která byla založena v roce 2015. Skupina je pojmenována podle stejnojmenného alkoholického klubu, který existoval v 70. letech v Los Angeles a jehož členy byli známí hudebníci, jako například Alice Cooper, John Lennon, Keith Moon a další.

Hollywood Vampires tvoří trio hudebníků: Alice Cooper (zpěv), Joe Perry (kytara) a Johnny Depp (kytara). Skupina se specializuje na rockové coververze písní z období 60. a 70. let a také na vlastní písně. Jejich repertoár zahrnuje skladby od různých legendárních rockových kapel, jako jsou The Who, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, The Doors a další.

Hollywood Vampires vydali své debutové studiové album v roce 2015, na kterém se objevila řada hostujících hudebníků, včetně Paula McCartneyho, Davea Grohla, Joea Walsha a dalších. Skupina také pravidelně vystupuje naživo a jejich koncerty jsou známé pro energické a silné rockové provedení.

Témata: Johnny Depp