TAJNÁ SVATBA nádherné herečky: Z Ráchel Šoltésové (25) byla opravdu krásná nevěsta!

Ráchel Šoltésová se vdala 9

Autor: Jan Novák, stars24.cz

25. června 2023 14:31

Vynikající slovenská herečka Ráchel Šoltésová (25), která prokázala své nadání před kamerou v seriálu Druhá šance a v současnosti exceluje v dobovém slovenském seriálu Dunaj, se rozhodla vstoupit do manželství. Jejím mužem se stal zubní lékař Lukáš Pleva.

Po více než roce randění se dle serveru Diva.sk Rachel rozloučila se svým se svým hereckým kolegou Lukášem Dózem a našla lásku ve svém zubaři. Tato vzájemná přitažlivost vyústila v jejich svatbu. Rachel si vždy vážila svého soukromí, ale rozhodla se přivést svatební fotografie, které ukazují její krásu. Její svatební šaty byly vkusné a elegantní, s hladkým korzetovým vrškem, který zdůrazňoval její poprsí, a doplněny výraznou sukní. Její svatební vzhled doplnil přirozený make-up a nádherná kytice.

Během nedávného rozhovoru pro Diva.sk Rachel Šoltésová odkryla svou představu ideálního partnera a zdůraznila aspekty, které považuje za nejvýznamnější ve vztahu. „Důležitých je mnoho věcí. Třeba být parťák, kopat za jeden tým, mít stejné hodnoty, respekt k partnerovým koníčkům a zálibám a zejména, mít mezi sebou upřímnou lásku a chemii. A muž mých snů? Takový, jakého mám teď. Dobrý, milující, moudrý, zodpovědný, vtipný, přátelský, ochotný a klidný.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rachelsonnn

Ráchel je známá divákům televize Markíza díky účinkování v projektech jako Pan profesor, Druhá šance a Dunaj.

„Dnes se na Oravě vdává herečka Ráchel Šoltésová,” tvrdil ve čtvrtek serveru Topky.sk jeden z jejich čtenářů.

Následně se objevily další fotografie, které dorazily od jiného zdroje do redakcí. Herečka se vydala na Slanický ostrov, nacházející se uprostřed Oravské přehrady, kde se konal svatební obřad. Pro přepravu mezi ostrovem a pevninou si nevěsta zvolila člun, píší slovenská média.

Témata: Ráchel Šoltésová svatba