Známe osud herce Juliana Sandse? Kalifornie potvrdila děsivý nález!

Julian Sands

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

25. června 2023 10:47

Lidské ostatky byly v sobotu nalezeny v jižní Kalifornii, kde už téměř půl roku probíhá pátrání po pohřešovaném britském herci Julianu Sandsovi. Pro české diváky není neznámým umělcem, hrál ve filmu Nabarvené ptáče režiséra Václava Marhoula. Navštívil také karlovarský filmový festival.

Oddělení šerifa v okrese San Bernadino podle CNN uvedlo v prohlášení, že turisté kontaktovali stanici poté, co objevili lidské ostatky v divočině kolem Mount Baldy. Na tuto oblast se soustředilo pátrání po pohřešovaném na základě lokalizace mobilního telefonu.

Sands se ztratil v horách severovýchodně od Los Angeles v lednu. Do pátrací akce se zapojilo více než osm desítek osob, jimž pomáhaly vrtulníky a drony. Pátrání každopádně dlouhodobě ztěžuje špatné počasí a drsné podmínky. Šerif v pondělí uvedl, že části hor zůstávají nepřístupné kvůli extrémním podmínkám.

Britský rodák Sands se do Spojených států odstěhoval v 80. letech minulého století kvůli práci v Hollywoodu. Nejvíce ho proslavila hlavní role v romantickém snímku Pokoj s vyhlídkou či role čaroděje ve filmu Démon Warlock.

Témata: Julian Sands