Sisa Sklovská v kontroverzní TV show: Slováci si neberou servítky!

Sisa Sklovská

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. června 2023 11:44

Sisa Sklovská patří k vyhledávaným slovenským celebritám, zároveň často budí kontroverze. Jinak tomu není ani v těchto dnech, kdy se u našich sousedů řeší její bouřlivé manželství. Z jakého důvodu?

Sisa Sklovská je slovenská zpěvačka, operní a muzikálová pěvkyně. To ale není všechno. Aktuálně je z ní hvězda kontroverzně vnímané televizní show, o které informují média u našich východních sousedů.

O čem pořad je? 

Jak informuje Nový Čas, show vysílaná Markízou se jmenuje Lelkesovci, protože Sisa je vdaná za Juraje Lelkese. Společně bývají označováni za slovenskou Cher, respektive Alaina Delona. Pořad zachycuje jejich bohémský život v luxusu, který je plný divokých večírků, přestože už mají svůj věk. 

Styďte se, vzkazují diváci

Obyčejným Slovákům pochopitelně svým chováním lezou na nervy, což je patrné z reakcí na show, na které zmíněný list upozornil. 

"Nic jiného neumí, jen rozčilovat lidi a ukazovat, v jakém bohatství žijí, a my obyčejní lidé musíme otáčet každé euro. Styďte se," napsal jeden z diváků. 

Další z nich označil pořad za 'kulturní odpad'. "Ať si prochlastají mozek," stálo také v jednom ze vzkazů. Hvězdná dvojice už je každopádně na podobné kontroverze zvyklá. 

Témata: Sisa Sklovská