Drama na koncertě hvězdy z One Dircetion: STOVKA ZRANĚNÝCH!

Louis Tomlinson 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. června 2023 20:49

Během středečního koncertu bývalého člena One Dircetion Louise Tomlinsona v Coloradu se zranilo téměř 100 lidí. Za vším stálo nepříznivé počasí a kroupy o velikosti golfového míčku.

Fanoušci Tomlinsona se na koncert těšili několik měsíců. Situace se ale během něj změnila v pořádné drama. 

Začaly totiž padat kroupy o velikosti golfových míčků, které zranily téměř 100 lidí. Záchranné složky uvedly, na místě ošetřily přibližně 80 až 90 lidí a dalších 7 muselo být převezeno do nemocnice.

A freak hailstorm and flash flood hit Red Rocks tonight with golf ball sized hail while I was photographing the Louis T show. HUGE shoutout needs to go to the staff and medical teams at Red Rocks who were helping the injured as well as helping the fans be as safe as they could. pic.twitter.com/hN37VoL5W7

— Nikolai Puc (@NikolaiPuc) June 22, 2023

Koncert byl samozřejmě okamžitě zrušen a Tomlinson se k celé situaci vyjádřil i na twitteru.

"Posílám svou lásku všem, které zasáhlo toto extrémní počasí. Doufám, že jste se všichni v bezpečí dostali domů a lidé, kteří jsou zraněni, se uzdravují," uvedl.

pic.twitter.com/zzFNQSuelt

— Louis Tomlinson (@Louis_Tomlinson) June 22, 2023

"Chci poděkovat za rychlost a péči záchranářům, kteří během noci pracovali na tom, aby pomohli všem, co to potřebovali. Pracujeme na tom, abychom našli náhradní termín," dodal.

Témata: Louis Tomlinson