Harry a Meghan, jste podvodníci! Ostrá kritika po konci spolupráce se Spotify

Vévodkyně Meghan a princ Harry 3

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

19. června 2023 16:31

Princ Harry a jeho žena Meghan přišli v minulém týdnu o jeden ze svých kšeftů, když po vzájemné dohodě skončila spolupráce páru se streamovací platformou Spotify. Jeden z jejích vysoce postavených pracovníků nyní neudržel jazyk za zuby.

Na slova Billa Simmonse, který má na starosti inovaci a monetizaci podcastů, upozornila na webu televize Sky News. Simmons označil Harryho a Meghan za "zas**né podvodníky".

"Budu se jednoho dne muset opít, abych vám převyprávěl příběh o videohovoru, který jsem měl s Harrym, abych se mu pokusil pomoci s nápadem na podcast. Je to jeden z mých oblíbených příběhů," řekl zástupce streamovací platformy.

Podle Sky News byl pár propuštěn, protože nevytvářel dostatek obsahu. Od podepsání mnohamilionové smlouvy před třemi lety vzniklo jen dvanáct epizod podcastu, hosty byly například zpěvačka Mariah Careyová či tenistka Serena Wiliamsová.

Obě firmy, včetně té prince Harryho a jeho ženy Meghan, oznámily konec partnerství ve společném pátečním prohlášení pro CNN. "Spotify a Archewell Audio souhlasily, že se jejich cesty rozejdou," stojí v něm.

Hvězdný pár patřil mezi nejdůležitější osobnosti, které na konci roku 2020 oznámily dohodu o exkluzivní spolupráci se zmíněnou službou. Spotify tehdy uvedla, že dvojice pro ni bude uvádět a vytvářet podcasty.

Krátce poté, konkrétně v únoru 2021, opustili vévoda a vévodkyně ze Sussexu institut královské rodiny. Nyní žijí v bohaté komunitě na západním pobřeží Spojených států, mají syna Archieho a dceru Lilibet Dianu.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)