Dominika Stará prozradila jméno dalšího děťátka!

Stará, Dominika

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. června 2023 12:42

Dominika Jurena, ještě pod dívčím příjmením Stará, se proslavila v historicky první řadě Česko Slovenské SuperStar v roce 2009. Na celkovém třetím místě byla za dvěma muži nejlépe umístěnou zpěvačkou. Před nedávnem se stala maminkou a nyní čeká další děťátko. A prozradila i jeho pohlaví!

Ze slovenské zpěvačky Dominiky Staré, která se kdysi zúčastnila pěvecké show Superstar, se před časem stala maminka. V polovině února loňského roku na svět přivedla krásného chlapečka, kterému dala jméno Michal po svém manželovi. 

Nyní už je ale nějaký čas především maminkou na plný úvazek. S manželem totiž loni v únoru přivítali na světě prvorozeného syna Michala. Netrvalo to ale příliš dlouho a opět je v jiném stavu. Chlapeček se brzy dočká sourozence.

Dominika si aktuálně své druhé těhotenství užívá i se svými chlapy na dovolené ve slunném Řecku. A právě tam se podělila se svými fanoušky o radostnou novinku a prozradila pohlaví miminka. "Nemůžeme se tě dočkat, holčičko naše," napsala zpěvačka na instagramu.

Témata: Dominika Jurena (Stará)