"Harry a Meghan, končíte!" Velký kšeft hvězdného páru je minulostí

Meghan Markle a princ Harry 3

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

16. června 2023 21:38

Harry a Meghan se rozcházejí se Spotify, oznámili to společně s populární streamovací platformou v pátek. Důvody rozvázání spolupráce oznámeny nebyly. Pár, který si předloni zvolil život v ústraní, s firmou spolupracoval na tvorbě podcastů zhruba dva a půl roku.

Obě firmy, včetně té prince Harryho a jeho ženy Meghan, oznámily konec partnerství ve společném prohlášení pro CNN. "Spotify a Archewell Audio souhlasily, že se jejich cesty rozejdou," stojí v něm.

Hvězdný pár patřil mezi nejdůležitější osobnosti, které na konci roku 2020 oznámily dohodu o exkluzivní spolupráci se zmíněnou službou. Spotify tehdy uvedla, že dvojice pro ni bude uvádět a vytvářet podcasty.

Krátce poté, konkrétně v únoru 2021, opustili vévoda a vévodkyně ze Sussexu institut královské rodiny. Nyní žijí v bohaté komunitě na západním pobřeží Spojených států, mají syna Archieho a dceru Lilibet Dianu.

Princ Harry minulý týden vypovídal u soudu v rámci svého sporu s vydavatelem deníku Daily Mirror. Domnívá se, že zhruba 140 článků o jeho osobě mezi lety 1996 až 2010 obsahovalo informace získané nelegálními metodami. Třiatřicet z nich slouží jako důkazní materiál u soudu. Spor s vydavatelem společně s ním vedou další tři známé osobnosti.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Spotify