Slavný zpěvák chtěl definitivně skoncovat s kariérou! Jeho synovi (4) diagnostikovali rakovinu!

Michael Bublé

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. července 2018 9:13

Kanadský zpěvák Michael Bublé téměř skoncoval s hudební kariérou, když jeho čtyřletému synovi Noahovi předloni diagnostikovali rakovinu jater. V rozhovoru pro australský list Herald Sun prozradil, že si myslel si, že už se na hudební scénu nikdy nevrátí!

„Opravdu jsem si myslel, že se k hudbě nikdy nevrátím. Rodina je to, na čem záleží. Zdraví mých dětí je prvořadé. Vztah s mojí rodinou, manželkou, mojí vírou - to je pro mě prostě číslo jedna," řekl 42letý zpěvák

Popsal také své pocity, které v souvislosti se synovou chorobou prožil. „Nemluvím o celém příběhu, dokonce před přáteli, protože to velmi bolí. Je to můj kluk. Je superhrdina, nemusí to znovu a opakovaně prožívat. Ale byl jsem v pekle," přiznal.

Vlastně to prý bylo ještě horší! „Víte co? Peklo se zdálo být opravdu milým místem na dovolenou oproti tomu, kde jsem byl já,“ prozradil známý Kanaďan.

Bublého synovi Noahovi diagnostikovali rakovinu jater v listopadu 2016. Zpěvák už dříve potvrdil, že zdravotní stav chlapce se od té doby zlepšuje. Interpret má s argentinskou herečkou Luisana Lopilato, kterou si vzal v roce 2011, i dvouletého syna Eliase a v současnosti čekají dcerku.

Témata: Michael Bublé rakovina Kanada