VIDEO: Hans Zimmer požádal během koncertu partnerku o ruku!

Hans Zimmer

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. června 2023 15:58

Slavný hudební skladatel filmových soundtracků Hans Zimmer požádal na závěr čtvrtečního koncertu v Londýně svou partnerku o ruku. A ta mu řekla ano!

"Proč jsem tě sem vzal? Chtěl jsem se tě zeptat na něco opravdu důležitého. Zamkla jsi zadní dveře? Je mléko v lednici? Máme ještě zmrzlinu? Vezmeš si mě?" zeptal se skladatel své partnerky.

Ta mu nakonec řekla ano, uvedl server Independent, načež publikum vypuklo v jásot. Podrobnosti o své partnerce ale skladatel nezveřejňuje.

Did Hans Zimmer just propose to his gf in front of us???? #hanszimmer #london pic.twitter.com/cDw37mKfrC

— Ghida, RD (@ghidaarnaout) June 15, 2023

Zimmer začal svou kariéru jako klávesista a skladatel v různých hudebních skupinách, kde získal zkušenosti s různými žánry hudby. Později se přesunul do Londýna, kde začal spolupracovat s filmovými skladateli Stanleyem Myersem a Henrim Mancinim. Tato spolupráce mu umožnila rozvinout své dovednosti a získat povědomí o filmové hudbě.

Hans Zimmer se stal známým a oceňovaným skladatelem díky svému výraznému a inovativnímu přístupu k filmové hudbě. Jeho práce je často charakterizována silnými emocemi, dramatickými aranžemi a experimentálními zvukovými prvky. Je schopen vytvořit hudební skladby, které dokonale doplňují a posilují atmosféru a emoce ve filmech.

Témata: Hans Zimmer