Belohorcová má co vysvětlovat: Jdou s manželem kvůli byznysu přes mrtvoly?!

Zuzana Belohorcová. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. června 2023 9:19

Zuzana Belohorcová už dávno není moderátorkou pořadů v našich končinách, aktuálně podniká s manželem v oblasti realit a žije s rodinou na Tenerife. Právě ohledně byznysu se v posledních dnech objevily jisté informace, na které bylo nutné reagovat.

Realitní firmu zakládal manžel Belohorcové se společnicí Dianou, ale jejich cesty se už rozešly. Vlasta Hájek tvrdí, že v dobrém. "Jsme kamarádi, jedeme dál, spolupracujeme," řekl deníku Nový Čas.

"Naše představy o chodu firmy se začaly lišit. Diana to velké tempo, jakým jede naše firma, kterou stále modernizujeme a digitalizujeme, nezvládala," doplnila ho jeho slavná žena. 

Belohorcová rázně odmítla zvěsti o použití nátlaku, podle jejích slov proběhl pracovní rozchod v přátelském duchu. "Odkoupili jsme její podíl za krásně tučný šek," podotkla. Za pravdu jim dala i sama bývalá společnice.

"Posledních pár měsíců se naše názory rozcházely a dohodli jsme se, že půjdeme svou cestou. Vlasta mi nevyhrožoval, normálně jsme se dohodli a naši dohodu zpečetili u notáře," sdělila Diana zmíněnému listu. 

Témata: Zuzana Belohorcová