Unikátní dokument: Arnold Schwarzenegger pustí fanoušky do soukromí! Promluví i o nevěře!

Schwarzenegger, Arnold 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. června 2023 18:40

Legendární herec Arnold Schwarzenegger se v poslední době otevírá světu. Nedávno například přiznal, že občas pláče před zrcadlem, a nyní v novém dokumentu pustí do svého života fanoušky ještě víc.

Schwarzenegger před nedávnem pro Men's Health prozradil, že tvrdě trénuje, aby se chránil a zůstal naživu. Herec, který svou kariéru zahájil jako kulturista, ale také prozradil, že často vzpomíná na své soutěžní dny.

Dokonce se přiznal, že stále občas zkouší klasické kulturistické pózy, ale už jen v koupelně, protože mu je pak občas do pláče. "Chráním své tělo a zároveň trénuji terapeutická cvičení. Cvičím rychleji, snadněji, ale správně a snažím se zůstat mladý. Trénuji, abych zůstal naživu, abych mohl dělat své filmy," řekl.

Fanoušky ale pustí do svého soukromí ještě, víc, a to už zítra, kdy se na Netflixu objeví unikátní dokument Arnold. V něm má například promluvit o nevěře.

Jedním z jeho životních skandálů je totiž rozpad manželství s Marií Shriverovou, ke kterému došlo poté, co své manželce přiznal, že dítě jejich hospodyně je jeho. 

"Navštěvovali jsme manželskou poradnu a na jednom setkání mi poradkyně řekla, že Maria si chce popovídat o jedné věci. Že chce vědět, jestli jsem otec Josepha. Zastavilo se mi srdce a řekl jsem pravdu," přiznává herec v dokumentu.

"Mé rodině jsem způsobil spoustu bolesti. Všichni tím trpěli. Musím s tím žít až do konce mého života. Lidé si budou pamatovat mé úspěchy, ale také selhání," dodal.

Přiznal také, že nejde o jediné jeho selhání. Jak sám zítra prozradí, dopustil se i dalších.

Témata: Arnold Schwarzenegger