KONEC KONTAKTU? O osudu dětí Britney Spears je rozhodnuto!

Britney Spears 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. června 2023 14:16

Slavná americká zpěvačka Britney Spears ztrácí své děti. Se sedmnáctiletým Seanem a o rok mladším Jaydenem nemá zrovna nejlepší vztah, teď se mezi nimi ale kontakt utlimí ještě více. Oba se totiž stěhují pryč!

Ačkoliv patří mezi nejslavnější zpěvačky světa, její děti s ní nechtějí mít nic společného. Její životní eskapády měly negativní vliv na její vztah se syny, o které teď může přijít.

Podle informací serveru TMZ se totiž jejich otec Kevin Federline snaží o to, aby se jejich synové spolu s ním přestěhovali na Hawaj. Tvrdí, že tam by mohli vést klidný život, který v Los Angeles nyní nemají.

Britney tak měla na výběr. Mohla jim stěhování schválit, nebo věc postoupit soudu. Vzhledem k tomu, že své děti ale neviděla více než rok a oba synové chtějí opustit město, bylo ale pravděpodobné, že soudce jejich přestěhování povolí.

Zpěvačka se však rozhodla věc soudně neřešit a stěhování chlapcům schválila. "Je to příležitost pro Kevina a jeho ženu a chlapci jsou připraveni odejít z LA," řekla podle magazínu People.

Zdroj magazínu tvrdí, že Britney své děti vždy věrně podporovala a chce, aby byly šťastné, ačkoliv jejich vztahy nebyly nejlepší. Je ale otázkou, jestli mezi nimi nějaký kontakt zůstane, protože ani doteď si příliš nerozuměli.

Témata: Britney Spears