Konečně se usmířili! Válečná sekera mezi Dwaynem Johnsonem a Vinem Dieselem zakopána!

Dwayne Johnson 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. června 2023 16:19

Oba patří mezi nejslavnější představitele akčních filmů a jedny z předních hollywoodských hvězd. Přesto si nemohli přijít na jméno. Nyní je ale jejich sporům konec.

Spor mezi oběma herci začal v roce 2016, kdy Johnson řekl, že jeden z jeho kolegů je zbabělec. Okamžitě se začalo spekulovat o jeho neshodách s Dieselem, přičemž si v následujících letech oba trochu vjeli do vlasů. Jejich spor pak vyvrcholil ve chvíli, kdy Diesel řekl, že musel být na svého kolegu pořádně tvrdý, aby z něj dostal herecký výkon hodný série Rychle a zběsile. To ale Dwayne nerozdýchal a v sérii skončil.

Hope you’ve got your funderwear on… HOBBS IS BACK. And he just got lei’d 🌺😈 Luke Hobbs will be returning to the Fast & Furious franchise. Your reactions around the world to Hobbs’ return in Fast X have blown us away 🤯🙏🏾🌍 The next Fast & Furious film you’ll see the… pic.twitter.com/vvtBgTBOnl

— Dwayne Johnson (@TheRock) June 1, 2023

Teď se ale zdá, že bude všechno jinak. Na svém profilu na Twitteru totiž oznámil, že se do této filmové série vrací. Také oznámil, že jeho spor s Dieselem je vyřešen.

"Minulé léto jsme já a Vin hodili minulost za hlavu. Vždy se budeme starat o tuto sérii, kterou fanoušci milují. Během mé kariéry jsem se vždy držel toho, že fanoušci jsou na prvním místě," napsal.

Témata: Dwayne Johnson Vin Diesel