Hotel nehotel, mezi Meghan a Harrym je krize! Manželství nevydrží, říkají experti!

Princ Harry 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. června 2023 11:11

Jak už stars24.cz informoval, princ Harry a vévodkyně Meghan jsou v poslední době opět ve středu pozornosti. Důvodem je údajný hotel, kam britský princ má před manželkou utíkat. jeho mluvčí tuto zprávu sice popřel, podle expertů je ale jasné, že se něco děje a manželství se může potýkat s vážnými problémy!

Server The Sun napsal, že princ Harry "má pokoj vyhrazený v luxusním hotelu, kde bydlí sám poblíž svého kalifornského domova". Dotyčným hotelem je údajně San Vicente Bungalows, klub, který je extrémně dbá na zachování soukromí svých členů.

The Sun dále napsal, že podle jeho zdrojů Harry považuje hotel za únikové místo a dodává, že tam pobývá bez vévodkyně Meghan. O problémech v jejich vztahu se přitom nehovoří poprvé.

Podle svého mluvčího ale princ Harry žádný hotelový pokoj, který údajně používá k útěku od Meghan, nemá. Mluvčí vévody ze Sussexu to uvedl pro Page Six a řekl, že "to není pravda."

Věc ale dále nekomentoval a spekulace o možném rozvodu tak pokračují. Ostatně s rozpadem manželství má už Meghan zkušenosti. Meghan o svém exmanželovi, hollywoodském producentovi, Trevoru Engelsonovi, ale příliš nemluví. Svoji se stali v roce 2011 na Jamajce a pouhé 2 roky poté se rozvedli.

A něco podobného by se mohlo opakovat. Královská expertka Kara Kennedyová spekuluje, že informace o hotelu vypovídají o tom, že vztah vévody a vévodkyně ze Sussexu není tak idylický, jak by se mohlo zdát. 

"Pokaždé, když je vidíte spolu, Harry vypadá kousavě, a Meghan má úsměv jako Cheshire Cat, dokonce i na paparazzi fotkách. Harry vypadá naštvaně a trochu jako ztracený beránek," řekla podle serveru Daily record.

"Myslím, že tohle je začátek konce. Každý tak trochu věděl, že se to blíží, ve skutečnosti nemůžete mít tak odlišnou dynamiku síly. Dokonce i na titulní stránce časopisu Time Harry tak trochu přešlapoval za Meghan a všichni si dělali legraci, že vypadá jako kadeřník. Když máte takovou dynamiku, vzroste odpor," dodala.

I moderátor TalkTV Jeremy Kyle věří, že se vévoda a vévodkyně ze Sussexu rozejdou kvůli zásadním rozdílům. Podle něj se tak stane do pěti let. "Meghan Markle bude sedět v Kalifornii se dvěma dětmi, to bude vše, co kdy chtěla," dodal.

Témata: Princ Harry Meghan Markle