Rozvod Harryho a Meghan je na spadnutí? Britský princ údajně utíká do hotelu!

Meghan Markle a princ Harry 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. června 2023 20:59

Schyluje se mezi vévodkyní Meghan a princem Harrym k rozvodu? Téma, které světovým tiskem otřásá už několik dní. Podle médií si totiž Harry pronajímá hotelový pokoj, kam před svou manželkou utíká. Jeho mluvčí to ovšem popírá.

Server The Sun napsal, že princ Harry "má pokoj vyhrazený v luxusním hotelu, kde bydlí sám poblíž svého kalifornského domova". Dotyčným hotelem je údajně San Vicente Bungalows, klub, který je extrémně dbá na zachování soukromí svých členů.

The Sun dále napsal, že podle jeho zdrojů Harry považuje hotel za únikové místo a dodává, že tam pobývá bez vévodkyně Meghan. O problémech v jejich vztahu es přitom nehovoří poprvé.

Před pár lety například časopis Life & Style napsal, že britská vévodkyně Meghan Markle dala princi Harrymu ultimátum. měl si vybrat, jestli chce jí, nebo vídat zbylé členy své rodiny. Meghan údajně trvala na to, aby Harry nadobro opustil královskou rodinu a přestěhoval se s Meghan.

 Ačkoliv tehdy šlo o spekulaci a článek byl považován za nepravdivý, protože Meghan údajně trvala na stěhování do Afriky, nakonec se královský pár z Británie skutečně odstěhoval. A princ Harry kontakty s královskou rodinou minimalizoval.

Utíká Harry na hotel? Údajně ne

Princ Harry podle svého mluvčího žádný hotelový pokoj, který údajně používá k útěku od Meghan, nemá. Mluvčí vévody ze Sussexu to uvedl pro Page Six a řekl, že "to není pravda."

Věc ale dále nekomentoval a spekulace o možném rozvodu tak pokračují. Ostatně s rozpadem manželství má už Meghan zkušenosti. Meghan o svém exmanželovi, hollywoodském producentovi, Trevoru Engelsonovi, ale příliš nemluví. Svoji se stali v roce 2011 na Jamajce a pouhé 2 roky poté se rozvedli.

Dokument stanice 5 s názvem Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood se podíval na to, co je rozdělilo. Královská korespondentka Ashley Pierson v něm uvedla, že do vtahu mezi nynější vévodkyní a Trevorem vstoupila Meghanina herecká kariéra.

"Byli spolu sedm let, z toho dva roky svoji. Problémem manželství byla vzdálenost. Hned jak se vzali, dostala Meghan práci v seriálu The Suits a zdržovala se v Torontě, zatím co Trevor byl v Los Angeles. Tento vztah jednoduše nevydržel," prozradila!

 2 týdny po královské svatbě se Trevor zasnoubil s odbornicí na výživu Tracey Kurland a jen několik dní po narození Meghanina syna se spolu oženili.

Témata: Princ Harry Meghan Markle