Zpěvák Rammstein měl ZNÁSILNIT FANYNKU! Dívka ukázala tělo plné modřin!

Rammstein se vrací do Prahy (foto: Bryan Adams)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. května 2023 14:37

Irská fanynka, která se zúčastnila koncertu německé skupiny Rammstein v litevském Vilniusu, kapelu obvinila, že ji úmyslně zdrogovala. Údajně se pak stala terčem sexuálního napadení!

Obětí údajného útoku měla být 24letá Irka Shelby Lynnová. Ráno po koncertě, který se odehrál 22. května, zveřejnila fotografie svého těla s modřinami a frontmana skupiny Tilla Lindenmanna obvinila, že ji měl sexuálně napadnout. 

Lynnová uvedla, že byla skupinou pozvána na soukromý večírek, přičemž se po požití několika nápojů cítila "neobvykle intoxikovaná". Na večírek byla údajně pozvána spolu s několika dalšími fanynkami a nesměly si s sebou brát mobily.

BRUISE UPDATE #rammstein pic.twitter.com/o8Iw0IYAB8

— Shelby Lynn (@Shelbys69666) May 26, 2023

Irku měl následně někdo vzít do malé místnosti s tím, že se s ní chce setkat Lindenmann. Tomu podle svých slov oznámila, že s ním nebude nic mít, načež se měl naštvat a křičet, uvedl server Bild.

Lynnová si ale až ráno v hotelu údajně uvědomila, že si část noci nepamatuje a na svém těle měla modřiny a podlitiny, což nahlásila litevské policii. Ta nyní prý věc vyšetřuje. Trestní oznámení ale nepodala.

Na obvinění zareagovala i samotná kapela. "V souvislosti s tvrzeními kolujícími na internetu o Vilniusu můžeme vyloučit jakoukoli možnost, že se to odehrálo v našem prostředí," uvedla kapela s tím, že si "není vědoma žádného oficiálního vyšetřování" 

Témata: Rammstein