Colin Farrell slaví 46. narozeniny. Víte, že se proslavil nejen jako herec?

Alicia rovněž touží po McBurneyho pozornosti, ač se zdá být mimo hru 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. května 2023 14:01

Colin Farrell, který dnes slaví 46 narozeniny, je jedním z nejvýraznějších irských herců své generace. Jeho talent a charisma ho přivedly až k úspěchu ve filmovém průmyslu.

Předtím, než se proslavil ve světě filmu, začínal Farrell jako televizní herec v Irsku. Jeho průlomovou rolí se stala postava Dannyho Byrna ve filmu "Intermission" z roku 2003. Tato role mu otevřela cestu do Hollywoodu.

Farrell se proslavil svými schopnostmi přizpůsobit se různým žánrům. Zahrál si v akčních filmech jako "S.W.A.T." a "Daredevil", ale také exceloval ve vážnějších dramatech, jako je například "Na krev" nebo "In Bruges". Jeho talent a široká škála rolí ho staví mezi nejvýznamnější herce současnosti.

Možná vás překvapí, že Farrell má také hudební talent. V roce 2004 se objevil ve filmu "Alexander" a nahrál píseň "Tell Me Now (What You See)" pro filmový soundtrack. Jeho hlasové schopnosti byly oceněny a tato píseň se dostala na žebříčky hitparád.

Farrell si udržuje pevné spojení se svými irskými kořeny. Navštěvuje Irsko a podporuje tamní umělce a filmaře. Je známý svým hrdým přístupem k irské kultuře a obdivem ke své zemi.

Farrell prošel svým podílem na osobních výzvách a otevřeně hovoří o své minulosti s drogami a alkoholem. Po léčbě se však přestal potýkat s těmito problémy a aktivně se zapojil do charitativních a humanitárních činností, včetně podpory organizace Special Olympics.

Kromě herectví se Farrell zajímá o mnoho dalších oblastí. Je známý svým zájmem o jógu a meditaci, které ho pomáhají udržovat vnitřní klid. Také se angažuje ve vývoji ekologicky šetrných projektů.

Témata: Colin Farrell