Paul Walker: Bratr ho uctil tím nejhezčím možným způsobem!

Paul Walker (herec) 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. května 2023 16:40

Paul Walker patří mezi ikonické herce. Proslavil se slavnou filmovou sérií, bohužel ale tragicky zahynul. Jeho rodina na něj ale nezapomněla a jeho odkaz žije dál!

Fanoušci filmové série Rychle a zběsile se dočkali už desátého pokračování. Nejde přitom nevzpomenout si na jednoho z ikonických představitelů Paula Walkera, který byl až do své smrti neodmyslitelnou součástí celé série.

V listopadu to bude 10 let, kdy herec tragicky zahynul. Nezapomínají na něj ale jak fanoušci, tak ani jeho bratr Cody. Tomu se nedávno narodilo třetí dítě, a on se skrze něj rozhodl uctít svého bratra.  

Podle magazínu People chlapci dal jméno Paul Barrett Walker po svém bratrovi. Chlapec se narodil 30. dubna v Arizoně a až 24 hodin po jeho narození napadlo rodiče toto jméno.

"V listopadu si připomeneme 10 let od momentu, kdy jsme přišli o mého bratra Paula. Cítím, že teď je ten správný čas. Můj bratr Caleb i já už máme děti. Jméno Paul se v naší rodině dědí již 4 generace. Takže pro mě bylo velmi důležité, aby toto jméno zůstalo v naší rodině i nadále," řekl Cody.

Témata: Paul Walker