Justin Bieber se bude ženit! Jeho vyvolenou je krásná modelka Hailey Baldwin

Bieber se nechal masivně potetovat! 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. července 2018 14:52

Miláček dívek Justin Bieber (24) se bude ženit! Podle nejnovějších zpráv požádal o ruku svou přítelkyni a modelku Hailey Baldwin (21)! Pár se k sobě přitom vrátil teprve před měsícem!

Po internetu začaly kolovat zvěsti, že Justin o víkendu požádal o ruku svou přítelkyni Hailey! Server TMZ přinesl zprávu, že zamilovaný pár byl viděn na Bahamách v soukromém resortu.

V jedné z tamních restauraci prý se prý Justin Hailey zeptal, zda si ho vezme. Zpěvák a modelka se znají už od roku 2011, kdy je seznámil Haileyn otec, herec Stephen Baldwin.

Justin a Hailey jsou nerozlučným párem od chvíle, kdy se k sobě před měsícem po několika letech vrátili poté, co to Justinovi (opět) nevyšlo se zpěvačkou a herečkou Selenou Gomez.

Pár sice zásnuby oficiálně nepotvrdil, podle zdrojů serverů CNN a E! News ale modelka řekla ANO! Novinku na sociálních sítích potvrdili i Bieberovi rodiče, kteří svému synovi blahopřáli. Otec Jeremy Bieber v neděli na Instagramu napsal, jak je pyšný na svého syna a těší se na další kapitolu v jeho životě.

Témata: Justin Bieber Hailey Baldwin