Katy Perry promluvila o svých plánech a prozradila, jaký je Orlando Bloom partner!

Katy Perry 3

Autor: Eliška Procházková, stars24.cz

27. května 2023 19:49

Katy Perry by ráda nahrála píseň s Ice Spice - a pozvala Lizzo, aby se připojila k porotě ‘American Idol’.  Začátkem tohoto měsíce Perry prožila finále televizní talentové soutěže jako porotkyně.

Zpěvačka Katy Perry se nedávno zúčastnila rozhovoru pro BuzzFeed, ve kterém si hrála s roztomilými štěňaty a odpovídala na otázky fanoušků. Mezi jinými věcmi podle magazínu People prozradila, s kým by si přála spolupracovat, jaké jsou její plány na budoucnost a co si myslí o svých kolegyních z hudebního průmyslu.

Na otázku, s kým by si chtěla nahrát duet, Perry odpověděla: “Myslím, že bych chtěla spolupracovat s Ice Spice. Je to taková nová hvězda na nebi a mám ráda její styl a energii. Myslím, že bychom spolu mohly vytvořit něco skvělého.”

Ice Spice je mladá rapperka z Jižní Koreji, která se proslavila svým hitem “Ice Cream” společně se Selenou Gomez. Píseň se stala virálním hitem a získala více než 700 milionů zhlédnutí na YouTube.

Perry také zmínila, že by ráda spolupracovala s Carrie Underwood, kterou zná už dlouho jako vítězku čtvrté řady ‘American Idol’. “Mám ji moc ráda a obdivuji ji jako zpěvačku i jako člověka. Myslím, že bychom spolu mohly udělat něco krásného a silného,” řekla Perry.

Na další otázku, koho by si přála vidět jako hostujícího porotce v ‘American Idol’, Perry bez váhání odpověděla: “Lizzo! Miluju Lizzo. Je to taková bomba a má takový talent a charisma. Myslím, že by byla skvělým přínosem pro show a že by dokázala inspirovat mladé zpěváky.”

Lizzo je populární americká zpěvačka, rapperka a flétnistka, která se proslavila svými hity “Truth Hurts”, “Good as Hell” a “Juice”. Je známá svým pozitivním poselstvím o sebelásce a diverzitě.

Perry také prozradila, že má tajný plán s Adele, kterou považuje za jednu ze svých nejlepších kamarádek. “Nemůžu vám říct, o čem je ten plán, ale můžu vám říct, že je to něco velkého a úžasného. Budete muset počkat a uvidíte,” řekla Perry tajemně.

Perry také hovořila o svém mateřství, o tom, jak se změnil její život po narození dcery Daisy Dove v srpnu 2020. “Je to nejlepší věc, která se mi kdy stala. Je to takový dar a požehnání. Každý den se učím něco nového od ní a ona se učí něco nového ode mne. Je to takový vzájemný růst,” řekla Perry.

Perry také poděkovala svému partnerovi Orlando Bloomovi za jeho podporu a lásku. “Je to úžasný otec a partner. Je to můj nejlepší přítel a duševní dvojče. Jsme si tak blízcí a rozumíme si na hluboké úrovni. Je to ten pravý pro mne,” řekla Perry.

Na závěr rozhovoru Perry popřála svým fanouškům všechno nejlepší a poděkovala jim za jejich věrnost a podporu. “Miluju vás všechny. Jste moje motivace a inspirace. Díky za to, že jste tu pro mne po celou tu dobu. Jste moje rodina,” řekla Perry.

Témata: Katy Perry Orlando Bloom