Tina Turner (†83): PŘÍČINA SMRTI odhalena!

Tina Turner

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. května 2023 19:48

Hudební svět se topí ve smutku. Informace o úmrtí Tiny Turner (†83) zarmoutila fanoušky i mnohé známé tváře. Její přítelkyně ale tvrdí, že zpěvačka byla delší dobu s odchodem smířena. Veřejnost se navíc nově dozvěděla, co bylo příčinou její smrti.

Podle kamarádek Cher a Oprah Winfrey byla Tina na smrt připravena. "S nemocí bojovala velmi dlouho a po celou dobu byla neskutečně silná. Když se ale blížil konec, tak mi řekla, že je připravena. Že už to dál nechce snášet,“ řekla zpěvačka v pořadu The Beat with Ari Melber.

"Byla jsem si jistá, že je nemocná. V roce 2019 jsem ji byla navštívit v nemocnici a řekla mi, že je připravena odejít. Myslela to tak, že je připravena opustit tuto planetu," doplnila Oprah.

Americká hvězda je považována za jednu z nejlepších ženských rockových zpěvaček. Mezi její největší hity patří píseň Simply the Best či titulní skladba z bondovky Golden Eye. Obdržela celkem 12 sošek Grammy a byla uvedena do rokenrolové síně slávy.

Turner se poprvé proslavila v 60. letech minulého století, na čemž měl velkou zásluhu její tehdejší manžel Ike. Později ale byla zpěvačka z jeho strany vystavena domácímu násilí. Smutným faktem také je, že přežila oba své syny. V roce 2013 se podruhé vdala.

24. května nás pak ve věku 83 let navždy opustila. Hvězda, která největší slávy dosáhla v 80. letech, se v poslední době potýkala s vážnými zdravotními problémy. Ty ale nebyly příčinou jejího skonu.

Její mluvčí pro britský deník Daily Mail potvrdil, že za jejím odchodem z nestála žádná nemoc. Zemřela přirozenou smrtí ve svém domě ve Švýcarsku.

Témata: Tina Turner