Hvězdné manželství Jennifer Lopez a Bena Afflecka v krizi! Co se děje?

Jennifer Lopez už se snubním prstenem v posteli. 2

Autor: Eliška Procházková, stars24.cz

25. května 2023 15:50

Hvězdné manželství Bena Afflecka a Jennifer Lopez prochází zatěžkávací zkouškou. Vzali se teprve před necelým rokem, přesto jejich vztah za tu dobu prošel již několika krizemi. Očekává se, že toto napětí bude dále narůstat, protože novomanželé plánují spolupracovat na novém filmovém projektu.

Podle informací od zdrojů se zdá, že Ben je již unavený z různých požadavků partnerky J-Lo, která usiluje o nalezení “dokonalého” nového domova. Navíc byli vyfotografováni při hádce na červeném koberci. Zpěvačka již dříve mluvila o výzvách, které přineslo hromadné sestěhování obou rodin.

Slavnostní uzavření manželského svazku v Las Vegas v červenci loňského roku se jevilo jako pohádkový hollywoodský konec pro pár, který je známý jako Bennifer a který před dvaceti lety zrušil své první zasnoubení. Ben, který se lečil ze závislosti na alkoholu, však upřednostňuje klidnější způsob života.

Zdroj pro The Sun sdělil: "Ben chce zpomalit. Potřebuje to, ale Jennifer ve skutečnosti nedokáže takto fungovat. Je to typ člověka, který dělá buď všechno, nebo nic, a má větší energii než Ben. Neexistuje pro ni vypínač a není někým, kdo by chtěl jen sledovat Netflix a odpočívat. To nepochybně vytvoří napětí, protože Jen se připravuje na nový film Unstoppable, který financuje a produkuje Benova nová společnost Artists Equity."

Témata: Jennifer Lopez Ben Affleck