Drsné přiznání slavného herce: Stal se ze mě alkoholik, řekl Simon Pegg!

Simon Pegg

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. května 2023 17:32

Herec Simon Pegg, který se proslavil v takových snímcích, jako Soumrak mrtvých, Jednotka příliš rychlého nasazení nebo Mission: Impossible, promluvil o svém problému s alkoholem. Jak se mu podařilo závislost porazit?

V rozhovoru pro BBC Desert Island Discs herec přiznal, že když pracoval na kultovní filmové sérii Mission: Impossible, tak procházel hodně náročným obdobím. Během natáčení třetího filmu totiž bojoval s alkoholismem.

"V té době jsem měl deprese a stal se ze mě alkoholik. Mé mentální problémy začaly už když jsem byl teenager. V roce 2006 jsem to však začal řešit alkoholem, kterým jsem tlumil moji bolest," svěřil se.

Dodal, že se všechno změnilo po narození jeho dcery Matildy v roce 2009. "Tehdy jsem si můj problém přiznal a akceptoval jsem, že musím jít na léčení," řekl herec.

Prozradil také, že se mu jeho problémy dařilo úspěšně tajit. "Když bojujete s něčím takovým, tak se stanete velmi rafinovaní. Naučíte se, jak to dělat tak, aby na to nikdo nepřišel," řekl.

"Ta nemoc udělá vše pro to, aby se ji nedalo zastavit. Nakonec se to ale dostalo do momentu, kdy už se to nedalo skrývat a tehdy jsem byl schopen tento pád zastavit," dodal.

Témata: Simon Pegg