Ponožky jako boty? Kanye West přichází s novou módou!

Kanye West 2

Autor: Eliška Procházková, stars24.cz

20. května 2023 21:29

Kontroverzní a neustále překvapující osobnost, Kanye West alias Ye, který je zakladatelem slavné značky YEEZY, nedávno předložil žádost o ochrannou známku pro své nové ponožky YEEZY, které si na sebe nedávno oblékl Ye do ulic Los Angeles!

Tuto žádost, která byla oficiálně podána společností Mascotte Holdings, Inc. dne 4. května 2023, založenou Ye a jeho agentem André Bodifordem již v roce 2004, zveřejnila média, uvádí portál Hypebeast. 

První pohled na ponožky YEEZY byl možno zachytit, když byl tento rapový umělec fotografován po své překvapivé a tajné prezentaci YEEZY SEASON 10 v Los Angeles dne 1. května. Tato nová móda nabízí ponožky dlouhé až po kolena s křídlovým logem a nápisem "LIT" na lýtku. Nadále jde jasně vidět, že ponožky obsahují kožené vložky. 

Je zajímavé, že veškeré značky Ye jsou spravovány společností Mascotte Holdings, Inc. Tento krok opět dokládá, že Ye je známý svou neustálou změnou stylu a experimentováním s různými materiály a tvary. Jeho nové ponožky YEEZY jsou dalším příkladem jeho nekonvenčního přístupu k obuvnictví a představují jeho snahu o neustálé inovace. 

Témata: Kanye West