Paris Hilton jako dýdžejka: Chystá se na newyorský "pride" festival!

Paris Hilton 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. května 2023 21:44

Paris Hilton s radostí oznámila, že bude účinkovat jako DJ na prestižním Dreamland Pride festivalu v New Yorku. Ten se koná 25. června v Central Parku a oslavuje komunitu LGBTQ. Hilton zde předvede svůj hit "Stars Are Blind" a další písně, jak prozradila exkluzivně pro magazín PEOPLE.

Hilton je ráda, že bude mít příležitost vystoupit na festivalu a prohlásila: "Těším se na oslavu, podporu a povzbuzení každého, kdo žije podle sebe, stejně jako LGBTQ+ komunita podporovala mě a můj hlas."

Hilton dále podle magazínu People dodala: "Budu nadále využívat svou platformu k vyjádření lásky, tolerance, přijetí a podpory. Nemohu se dočkat, až budu společně s každým na Dreamland Pride v Central Parku!"

Festival Dreamland Pride, který je organizován Jakem Resnicowem, je již vyprodaný. Vedle Hilton se na něm představí i další umělci, jako je Purple Disco Machine, a další speciální hosté. Dreamland Pride je popisován jako "pohlcující LGBTQ+ festival umění a hudby" a zároveň se jedná o první “pride” festival v Central Parku.

Paris Hilton vydala své debutové album Paris v roce 2006 a její hitový singl "Stars Are Blind" si udržuje popularitu mezi fanoušky dodnes. Na konci minulého roku vystoupila se svou písní na silvestrovské párty spolu s Miley Cyrus a Siou, čímž potvrdila svou trvalou popularitu. Hilton také předělala svou píseň pod názvem "Stars Are Blind (Paris' Version)" a vydala aktualizovanou verzi dne 30. prosince.

Témata: Paris Hilton