Will Smith a Martin Lawrence se vrací jako Bad Boys čili Mizerové!

Smith, Will (herec) 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. května 2023 19:52

Will Smith a Martin Lawrence se momentálně angažují ve filmovém natáčení čtvrtého dílu série Bad Boys (Mizerové) v Atlantě. Dvojici hereckých hvězd zachytili fotografové. Lawrence stojí na snímku na okraji budovy v nemocničním plášti, který se hýbe ve větru, zatímco Smith na něj upírá svůj zrak.

Již v lednu potvrdili pokračování série sami herci na sociální síti Instagram, kde sdíleli video s nápisem: "JE NA ČASE!" V dubnu potom Smith a Lawrence vystoupili prostřednictvím videa na akci CinemaCon, kde oznámili, že nemohli být přítomni osobně v Las Vegas, protože natáčení je v plném proudu. Lawrence to řekl slovy: "Je nám líto, že jsme tu nemohli být." Oba svorně prohlásili, že jsou "nadšeni" a "vzrušeni" z natáčení Bad Boys 4. Uvedl to magazín People.

Dvojice hereckých hvězd dosáhla výrazných tržeb, když se po 25 letech opět spojila ve třetím filmu série Bad Boys s názvem Bad Boys for Life, který byl uveden v roce 2020. V rozhovoru pro časopis Ebony minulý rok v létě Lawrence vyjádřil naději, že příběh Bad Boys bude pokračovat i přes kontroverzi kolem Smithova incidentu, kdy na předávání Oscarů v březnu 2022 dal facku komikovi Chrisi Rockovi.

Lawrence prohlásil, že má "alespoň ještě jedno" pokračování v plánu. Když hovořil o původním filmu Bad Boys, Lawrence uvažoval: "Společně jsme dokázali, že můžeme přitáhnout diváky do kin - že dva černí herci, dva sitcomoví herci, dokáží vytvořit obrovský úspěch na tržbách."

"Já jsem nechodil na vysokou školu, takže jsem považoval televizi za svá vysokoškolské léta," dodal Lawrence. "Cítil jsem, že jsem se filmovým průmyslem vzdělával. Bylo to prostě odlišné."

Témata: Will Smith Martin Lawrence