Depp vs. Heardová dnes: Ona si užívá Španělsko, slavný herec promluvil o Hollywoodu!

Johnny Depp

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. května 2023 19:05

Americká herečka Amber Heard si vychutnává život ve Španělsku se svou dvouletou dcerou Oonagh Paige. Po vyřešení kontroverzního soudního sporu s exmanželem Johnny Deppem se přestěhovala do Madridu.

Informace od zdroje blízkého Heardové uvedené v časopise PEOPLE naznačují, že herečka se s dcerou těšila na odchod z USA po skončení soudního řízení. Zdroj také dodal, že Heardová nyní žije ve Španělsku, kde má více soukromí. Soudní spor byl pro ni velmi stresující a chtěla začít svůj život znovu v jiné zemi. Je plná energie a soustředí se na práci a natáčení poté, co byla vyčerpaná a zklamaná z průběhu soudu, který s ní podle jejího názoru špatně zacházel. Těší se na nové začátky a zaměřuje se na věci, které miluje.

Zatímco Heard prochází ulicemi Madridu ve společnosti své dcery, Depp se objevil na červeném koberci na 76. ročníku filmového festivalu v Cannes, kde měl premiéru jeho nový film Jeanne du Barry. Ve filmu Depp ztvárňuje roli krále Ludvíka XV. Vzhledem k potlesku a ovacím, které obdržel po promítání, byl vřele přivítán.

Během tiskové konference byl dotázán na svůj návrat do filmů po mediálně vypjatém soudu a na to, zda si myslí, že je bojkotován Hollywoodem. Depp odpověděl: "Cítím se momentálně bojkotován? Ne, vůbec ne. Nepřemýšlím o tom jako o bojkotu ze strany Hollywoodu, protože o Hollywoodu nepřemýšlím. Už osobně nemám moc o Hollywood zájem."

Amber Heard oznámila, že přivítala Oonagh do svého života prostřednictvím náhradního mateřství v příspěvku, který sdílela na svém Instagramu v červenci 2021. V dlouhé zprávě odhalila, že její dcera, jejíž otec není veřejně znám, se narodila v dubnu téhož roku.

V prosinci Amber Heard oznámila, že se s Johnny Deppem dohodla a stáhla své odvolání proti rozsudku ze dne 1. června. Ve svém prohlášení uvedla: "Je pro mě důležité říct, že jsem si to nikdy nevybrala. Bránila jsem svoji pravdu a to mě stálo můj život tak, jak jsem ho znala. Odsuzování, které jsem čelila na sociálních médiích, je zesílenou verzí toho, jak jsou ženy opětovně obětovány, když promluví. Nyní mám konečně příležitost osvobodit se od něčeho, co jsem se snažila opustit před více než šesti lety, a to za podmínek, se kterými mohu souhlasit."

Témata: Johnny Depp Amber Heard