Michael Douglas promluvil o pikantnostech z natáčení! Užíval si milostné scény?

Michael Douglas, rodným jménem Michael Issurovič Děmskij, je americký herec a producent, syn amerického herce Kirka Douglase a manžel herečky Catherine Zeta-Jonesové. Jedná se o držitele dvou ocenění Oscar, tří Zlatých Glóbů, přestižní divadelní ceny Tony a mnoha dalších ocenění.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. května 2023 12:03

Legendární americký herec Michael Douglas má za sebou desítky více či méně zdařilých filmů. V mnohých z nich došlo na milostné scény. Hollywoodská hvězda se o nich rozpovídala na festivalu v Cannes.

Douglas se svěřil, že ho netěší současný trend, kdy hercům do natáčení intimních scén mluví koordinátoři. Vzhledem ke zkušenostem označil sám sebe za experta.

"Tajemstvím je nácvik," řekl hollywoodský herec divákům. "Je to podobné, jako když děláte bojovou scénu, musíte vypracovat choreografii," prozradil o postupu herců při choulostivé práci.

Partnerka podle něj nesmí mít pocit, že muž zneužívá situace. Proto je dobré si předem říct, co a jak bude. "Když se vám to povede, bude to vypadat spontánně, i když to má předem vytvořenou choreografii," dodal Douglas. 

Témata: Michael Douglas