VIDEO: Orlando Bloom v první reklamě na české pivo!

Orlando Bloom už má tetování správně 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. května 2023 10:40

Sice teprve minulý týden vyšlo najevo, že Orlando Bloom se stává tváří českého piva Staropramen, ale už spatřila světlo světa první reklama s ním v hlavní roli.

Bloom byl před několika dny představen jako nový ambasador Staropramenu a hlavní hvězda reklamního spotu, který se vcelku pochopitelně natáčel v Praze, protože pivovar sídlí na Smíchově.

V samotném klipu se ale objevují trochu jiné scenérie. Nechybí scény u orloje na Staroměstském náměstí, v pozadí za britským hercem se také objevuje Karlův most se siluetou Pražského hradu.

The first Orlando Bloom Staropramen ad is... pretty good? pic.twitter.com/duSR66KzBC

— Ian Willoughby (@Ian_Willoughby) May 19, 2023

Bloom o spolupráci řekl, že je šťastný, že může reprezentovat tak kvalitní produkt. "Myslím, že je důležité se spojit se značkami, které dělají to, co kážou," poznamenal s tím, že jde o skvěle chutnající pivo, které připravují talentovaní lidé.

"Zamiloval jsem se do Prahy, když jsem zde po několik let žil a pracoval. Je to nádherné město plné skvělých lidí, které je nesnadné uspokojit, když jde o pivo," dodal herec, jehož proslavily role v trilogiích Pán prstenů či Piráti z Karibiku.

Témata: Orlando Bloom Pivo