Harry a Meghan zase jen stojí o pozornost? Dramatická honička se prý odehrála jinak!

Královská svatba: Princ Harry a Meghan Markle

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. května 2023 15:00

Harry a Meghan tvrdí, že se ocitli na hraně smrti během "téměř katastrofální automobilové honičky s fotografy". Jeden z účastníků incidentu má ale poněkud odlišný pohled na věc. Prý to zdaleka nebylo tak dramatické.

Newyorský taxikář Sukhcharn Singh, který měl pár v úterý večer zhruba deset minut ve svém voze, řekl BBC, že incident nevnímal jako nebezpečnou honičku. Pro dvojici jej odchytil její osobní strážce. 

"Zablokoval nás popelářský vůz a najednou se objevili paparazzi a začali fotit," popsal s tím, že Harry a Meghan se mu chystali sdělit cíl cesty, jenže bodyguard rozhodl o návratu na policejní stanici. "Působili nervózně, zřejmě je pronásledovali celý den," podotkl šofér.

Řidič si rozhodně nemyslí, že vévoda a jeho žena byli v nebezpečí. Paparazzi podle něj nebyli agresivní. "Měli jsme je na zadku, to je celé, nic víc," poznamenal. 

Singh označil Harryho a Meghan za slušné lidi, kteří se s ním hezky rozloučili. Za jízdu platil bodyguard. "Bylo to skvělé. Deset minut, padesát dolarů. Co víc si přát?" dodal. 

Témata: Princ Harry Meghan Markle