Tajemství Beyoncé odhaleno? Chystá příchod nové značky!

Beyoncé 3

Autor: Eliška Procházková, stars24.cz

17. května 2023 21:42

Beyoncé se chystá odhalit své tajemství dokonalých vlasů. V úterý na svém Instagramu naznačila, že brzy uvede na trh nový vlasový produkt. Zpěvačka, která je držitelkou Grammy a je ve věku 41 let, na instagramu sdílela fotku, na které upravuje své přirozené kudrlinky, a také starší fotografii z kadeřnického salonu.

Poslední obrázek v sérii obsahuje ručně psanou poznámku od Beyoncé, která vysvětluje svůj nadcházející projekt, na který se fanoušci mohou těšit. Uvedl to magazín People.

Beyoncé ve svém příspěvku vzpomíná na své začátky, kdy jako mladá dívka zametala vlasy v salonu své matky. Vzpomíná také na dobu, kdy zpívala pro zákaznice Destiny's Child, zatímco si nechávaly dělat vlasy. Zpěvačka vyjadřuje obdiv k podnikavým ženám, které potkala právě v kadeřnickém salonu, a viděla, jak péče o vlasy může mít vliv na duševní zdraví. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Beyoncé (@beyonce)

Beyoncé dále popisuje, jak se inspirovala právě touto zkušeností a jak snila o tom, že bude pokračovat v odkazu své matky. Sdílí vzrušení ohledně nového produktu a vzkazuje fanouškům, že se nemůže dočkat, až to, co tvořila, sami vyzkouší. 

Rita Hazan, dlouholetá koloristka Beyoncé, nedávno hovořila o nové barvě zpěvaččiných vlasů. Popisuje, že jí dala světlejší odstín nazvaný "sunwashed blonde", protože Beyoncé toužila po něčem dramatickém a odlišném, co by přineslo "extra wow efekt". Beyoncé plánuje mít tuto barvu vlasů po celou dobu svého turné Renaissance World Tour, ale Hazanová ví z desetileté spolupráce, že další změna není vyloučena. 

Témata: Beyoncé