Kylie Minogue zveřejní nový song: Bude součástí chystaného alba

Kylie Minogue

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

17. května 2023 21:22

Zpěvačka Kylie Minogue (54) ve čtvrtek 18. května zveřejní nový song pod názvem Padam Padam, který bude součástí chystaného alba Tension.

Je to už nějaký pátek od vydání posledního zpěvaččina alba s názvem Disco, které vyšlo před třemi lety. Nyní Minogue oznámila vydání zbrusu nového alba pod názvem Tension, které by mělo vyjít letos v září.

První song z alba pustí ovšem do světa mnohem dřív, a to již ve čtvrtek 18. května, který se jmenuje Padam Padam. 

"Začala jsem toto album s otevřenou myslí a prázdnou stránkou," uvedla Minogue v tiskové zprávě sdílené s novináři. Zpěvačka dále uvedla, že na rozdíl od svých předchozích dvou alb - Disco a Golden - tentokrát není téma přesně určené. "Bylo to o nalezení srdce, zábavy nebo fantazie toho okamžiku a vždy se snažit sloužit písni. Chtěla jsem oslavit individualitu každé písně a ponořit se do této svobody."

Baby break the tension ….. my brand new album 💎TENSION💎will be yours on 22nd September! The first single ❤️PADAM PADAM❤️ is coming soon! https://t.co/wNb6JwKjhf pic.twitter.com/gxdZGljiJ2

— Kylie Minogue (@kylieminogue) May 12, 2023

Na Twitteru si její fanoušci mohli poslechnout úryvek z nového songu a dokonce si mohli prohlédnout i obal chystaného alba. Skladba Padam Padam vyjde již 18. května na youtube oficiálním kanálu Minogue, kde již také uvedla v kolik hodin bude videoklip se skladbou v různých koutech světa uveřejněn.

Nové album obsahující 11 skladeb představuje šestnácté album Kylie Minogue v řadě a dále posiluje její pozici jako jedné z nejdéle působících královen tanečního parketu. 

Témata: Kylie Minogue