Johnny Depp v Cannes: Rázná slova poté, co ho tam nechtěli!

Johnny Depp 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. května 2023 20:54

Johnny Depp na sebe v Cannes strhnul pořádný poprask ještě předtím, než 76. ročník slavného filmového festivalu vůbec odstartoval. Herec následně prohlásil, že Hollywood nepotřebuje.

Zahajovací film s Deppem v hlavní roli vzbudil na festivalu pořádný poprask. Proti jeho uvedení se bouřili příznivci jeho exmanželky Amber Heardové, se kterou se Depp soudil kvůli obvinění z domácího násilí.

protestovali i francouzští herci a herečky, kteří tvrdili, že festival takto říká, že ve Francii lze beztrestně páchat násilí. Pořadatelé festivalu ale kritiku odmítli jako neopodstatněnou.

Depp následně na tiskové konferenci v Cannes prohlásil, že "Hollywood nepotřebuje". Všechna tvrzení o napadení exmanželky nazval "strašlivou fikcí", uvedla zahraniční média.

snímek Jeanne du Barry - Králova milenka, je pro Deppa prvním filmem po třech letech, kdy jeho kariéru ovlivnil soudní spor s Heardovou. herec pochválil režisérku Maïwenn za to, že ho do filmu obsadila.

"Necítím se bojkotován Hollywoodem, protože na Hollywood nemyslím. Hollywood už moc nepotřebuji," řekl Depp. Články, které o něm během soudu vycházely, následně označil za lživé.

Témata: Johnny Depp