Hvězdné shromáždění celebrit na jednom místě: Kdo všechno se objevil na F1?

Ludacris 8

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

8. května 2023 14:35

V neděli se jela v Miami teprve druhá Velká cena Formule 1, a jak bývá u společnosti Liberty Media, která vlastní podíl Formule 1, v poslední době zvykem, tento závod marketingově hodně zpropagovali.

V rámci této propagace nesměly různé propagační materiály, speciální zbarvení kombinéz jezdců apod. V rámci víkendu nesměli chybět samozřejmě ani slavné celebrity, a že jich bylo požehnaně dost. 

Před startem závodu se na startovní rovince odehrál slavnostní ceremoniál nástupu jezdců, mezitím na dorazili i slavné osobnosti, které potom chodili mezi auty i mechaniky a dělali si u toho společné selfie. 

Hned začátkem víkendu se objevili na dráze Vin Diesel s Michelle Rodriguezovou, kteří propagovali nové Rychle a Zběsile 10. V sobotu jsme mohli v přenosu vidět Elona Musku a zakladatele Amazonu Jeffa Bezose. Na samotném startu v neděli zde byli i herec Tom Cruise, zpěvačka Shakira, tenisté Roger Federer a Serena Williamsová a DJ Martin Garrix. Ze ságy Rychle a Zběsile se kromě Diesela a Rodriguezové se objevil ještě herec Ludacris. 

Tom Cruise si dokonce u týmu Mercedes zkusil výměnu pneumatik během tréninku pit stopů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@mercedesamgf1)

Skutečně nemalé setkání z celebrit z různých oborů na jedné sportovní události. Samotný závod, který vyhrál bezkonkurečně Max Verstappen na RedBullu, se nesl překvapivě, v klidném duchu. Všechna auta dojela do cíle, na dráhu nemusel bezpečnostní vůz a nebyla ani žlutá vlajka. Na druhou stranu se i překvapivě docela dost předjíždělo, takže úplně nudná velká cena, kdy auta jezdí za sebou ve vláčku, to taky nebyla.

Témata: Formule 1 Queen Latifah