Brad Pitt se stane jezdcem F1: Pracuje na novém závodním filmu

Brad Pitt 2

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

7. května 2023 0:18

Herec Brad Pitt (59) si zahrál již mnoho skvělých nezapomenutelných rolí a je jednou z největších hvězd Hollywoodu. Aktuálně se chystá na natáčení nového filmu, který se tentokrát bude odehrávat v prostředí Formule 1.

Filmový producent Jerry Bruckheimer, známý díky úspěchům jako Piráti z Karibiku a Top Gun, spolu s režisérem Josephem Kosinským, jenž stojí za filmy Oblivion a Top Gun: Maverick, pracují na novém závodním filmu z prostředí F1. Oba se zúčastnili konference F1 Accelerate před závodním víkendem v Miami, na které tvůrci prozradili, že herec Brad Pitt se objeví za volantem monopostu, a to v červenci během Velké ceny Británie.

Nicméně se zdá, že nebude jezdit na trati se všemi 20 piloty, nýbrž jen v době, kdy se na trati nebude dít žádná akce. Monopost, ve kterém bude herec jezdit, nebude přímo formule 1, ale půjde o upravený monopost F2, na kterém se podílí Mercedes za pomoci Lewise Hamiltona. Ten je zároveň i producentem filmu. 

Na tuhle velikou zprávu reagoval jezdec Colton Herta, který se v loni snažil dostat do Formule 1, ale FIA mu neudělila závodní licenci. Americký pilot série Indycar musel mít 40 bodů, aby ji dostal, on měl však jenom 32. Na svůj Twitter napsal „Brad Pitt získal superlicenci dřív než já. Tvrdé.“

Brad Pitt got a super license before me. Tough. https://t.co/r7gedm1esn

— Colton Herta (@ColtonHerta) May 4, 2023

Témata: Brad Pitt