Vin Diesel je jeden z VIP hostů F1 v Miami: Jakou tu má úlohu?

Vin Diesel

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

6. května 2023 23:22

Herec Vin Diesel (55) je jeden z mnoha VIP hostů během Velké ceny F1 v Miami. Samozřejmě jde o veliký marketing a propagaci Formule 1 v Americe a superhvězdy tomu mají přispívat.

Diesel se neobjevil v paddocku jen tak náhodou. Za pár dní jde totiž do kin již desátý film ságy Rychle a Zběsile, na které se herec podílel nejen jako herec, ale i jako producent. 

Představitel Dominica Toretta tento víkend má za úkol film zpropagovat a ve čtvrtek společně s představitelkou Letty Ortizovou v podání Michelle Rodriguez fotili s ikonickým Dodgem Charger z roku 1969 přímo na cílové rovince okruhu.

Desátý díl, nazvaný Fast X, který jde do kin 18. května, bude obsahovat mnoho známých jmen, jako například Charlize Theron, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Sung Kang a Scott Eastwood, kteří se objevili již v předchozích dílech. Nicméně, tentokrát se také představí nové hvězdy jako Jason Momoa, Brie Larson, Daniela Melchior, Alan Ritchson a Rita Moreno.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ESPN F1 (@espnf1)

Kromě Diesela a Rodriguezové se v Miami objevili také Elon Musk, zakladatel Amazonu Jeff Bezos, DJ Tiesto a mnoho dalších hvězd a celebrit, které se během víkendu na okruhu střídá.

Témata: Vin Diesel Elon Musk