Jamie Foxx zůstává hospitalizován přes tři týdny v nemocnici: Jeho rodina prosí o podporu a modlitby fanoušků

Jamie Foxx

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

4. května 2023 16:18

Oscarový herec, komik a zpěvák Jamie Foxx (55) je již třetím týdnem hospitalizovaný v nemocnici poté co mu musela bát nečekaně zavolána záchranná služba.

Hercova rodina veřejnosti neposkytla bližší informace o jeho stavu. Víme jen, že se stále v nemocnici nachází a těžko říct, kdy ji opustí.

Jako první tuto informaci sdílela jeho dcera Corinne Foxx na svém instagramu, ve kterém fanoušky uklidnila, že je Jamie po včasném zásahu záchranářů v pořádku.  

Nejen fanoušci, ale i kolegové a slavné osobnosti mu začali na sociálních sítích přát brzké uzdravení a posílali mu hodně lásky. Podle magazínu People se Foxxův stav jen zlepšuje a dokonce se ozval i samotný Jamie, když sdílel první příspěvek od té nešťastné události na svém instagramu. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

"Važte si vší té lásky! Pocit požehnání," napsal do příspěvku. Není jisté co stojí za Foxxovým zdravotním stavem, ale je jisté, že toho měl rozpracované opravdu hodně. Dlouhou dobu spolupracuje na filmu Back in Action pod taktovkou Netlixu, kde by si měla po delší době také zahrát Cameron Diaz. 

Témata: Jamie Foxx