Zvěsti o vztahu Fernanda Alonsa a Taylor Swift: Jaká je pravda?

Alonso, Fernando 2

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

2. května 2023 17:58

Za poslední týdny se světovými médii začali šířit zvěsti o možném vztahu dvojnásobného mistra světa Formule 1 Fernandu Alonsovi (41) a americké zpěvačce Taylor Swift (33). Španělský závodník na to zareagoval před Velkou cenou Ázerbájdžánu.

Světovými médii se tato zpráva velmi rychle rozšířila. Obě dvě hvězdy se v podstatě ve stejný čas staly svobodnými, popová zpěvačka se rozešla s hercem Joem Alwynem a španělský závodník F1 s rakouskou sportovní novinářkou Andreou Schlagerovou. 

Fáma o jejich randění přišla z instagramového účtu DeuxMoi, který zveřejňuje různé drby o celebritách. Taylor Swiftová se k tomu nějak nevyjádřila. Za to Alonso začal vířit vody, když na svém TikToku zveřejnil video, kde si projíždí videa, poté mrknul do kamery a na pozadí mu hrála písnička od již zmíněné zpěvačky. 

@fernandoalonso Race week era😉 #F1 #F1TikTok #Formula1 ♬ karma sped up - ✨️j &lt3 ✨️

Podobné provokativní video natočil ještě jednou v posilovně, kde po cvičení s činkou opět mrkne do kamery s písničkou od Taylor na pozadí videa. 

Během závodního víkendu v Ázerbájdžánském Baku byl na toto téma párkrát dotazován a během přenosu na to i komentátoři naráželi.

Alonso se v jednom rozhovoru pro F1 jen usmál a řekl: „Ne, ne, nemám k tomu co říct." V rozhovoru pro deník Marca dodal: „Obvykle nechávám svůj osobní a pracovní život odděleně. Raději to nebudu komentovat.“

Témata: Fernando Alonso Taylor Swift