Arnold Schwarzenegger sklonil poklonu Chrisi Prattovi: Jsem na tebe hrdý!

Chris Pratt

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

2. května 2023 13:44

Hoolywoodská akční hvězda Arnold Schwarzenegger (75) nedávno pocvhálil svého zetě a kolegu herce Chrise Pretta (43) za jeho herecké výkony v novém filmu Strážci Galaxie: Volume 3.

Arnodl Schwarzengger se na svém Twitteru podělil se svými fanoušky co ho na filmu a Chrisových výkonech bavilo nejvíc.

"Včera večer jsem viděl Strážci Galaxie: Volume 3 a wow. Rozdrtil jsi to. Nepřetržitý, dokonalý mix komedie a akce. Líbilo se mi to a jsem na tebe velmi, velmi hrdý," napsal na Twitteru. 

I saw #GuardiansOfTheGalaxyVol3 last night and WOW. @prattprattpratt, you crushed it. A non-stop, perfect mix of comedy and action. I loved it and I’m very, very proud of you.

— Arnold (@Schwarzenegger) April 28, 2023

Patrick Schwarzenegger, bratr Katherine, film také pochválil, když napsal na Twitteru: "Strážci Galaxie: Volume 3. Nikdy jsem si nemyslel, že bych v superhrdinském filmu uronil slzu, ale stalo se. Velmi jsem se bavil a byla tu i skvělá akce. Film byl epický a fantastický. Gratuluji."

Chris Pratt si vzal v roce 2019 Arnoldovu dceru Katherine Schwarzenggerovou, se kterou má dvě dcery Lily a Eloise. Chris má ještě ze svého prvního manželství s herečkou Annou Farisovou syna Jacka. 

Témata: Chris Pratt