Veliká krize u Ronalda a Georginy zažehnána? Jejich polibek to jen potvrzuje

Cristiano Ronaldo

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

1. května 2023 16:21

Fotbalista Cristiano Ronaldo (38) a španělská modelka Georgina (29) spolu tvoří dokonalý pár, který jim může kde kdo závidět. Tak tomu bylo donedávna, než se začaly šířit po světě zvěsti o jejich krizi. Fotbalová superstar však poslala do světa jasný vzkaz.

Cristiano a Georgina tvoří nejen dokonalý, ale i zároveň nejslavnější pár světa. Různými světovými médii se začala však šířit fáma o tom, že by tomu mohlo být jinak a jejich vztah může podstupovat krizi. 

Portugalský novinář Daniel Nascrimento tvrdí, že hlavním důvodem jejich krize by mělo být Goergiina láska k nakupování, které si teď může dovolit ve větší míře, než kdysi dávno před vztahem. „Navíc si myslí, že je na jeho úrovni, to je to nejhorší,“ uvedl novinář v televizi CMTV. Španělský deník Marca ještě prozradil, že Georgina údajně měla ponižovat své kamarádky.

Španělská kráska reagovala úryvkem z písně slovy „Závistivci si vymýšlejí, drby se šíří a idioti tomu věří."

Cristiano Ronaldo na odpověď nenechal dlouho čekat a na instagramu se pochlubil fotografií, kde v ruce drží skleničky s nápojem a u toho si dávají zamilovaný polibek s popiskem „Na zdraví lásce." Příspěvek má již přes 11 milionů lajků.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Hvězda Al-Nassr začala s modelkou randit v roce 2016 a od té doby jim to zatím vždy klapalo. Fanoušci doufají, že tomu tak bude i nadále a tahle zamilovaná fotografie je určitě musela od těch strašidelných zvěstí hodně uklidnit.

Témata: Cristiano Ronaldo