Princ William a jeho žena Kate jako postavy v Koruně: Na co se mohou lidé těšit?

Kate a William 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2023 20:40

Už nějakou dobu jsou jejich jména nejvěrnějším fanouškům seriálového hitu Koruna známá. Netflix nyní zveřejnil také první oficiální fotografie ze šesté série, na kterých je zachycena Kate Middleton a princ William (samozřejmě v hereckém podání).

Dva z nejznámějších nynějších členů královské rodiny jsou připraveni na svůj televizní debut, píše k tomu magazín Variety.

Streamovací společnost Netflix, která má na svém kontě mnoho úspěšných projektů, se rozhodla v šesté sérii seriálu zachytit příběh vzniku lásky jednoho z nejpopulárnějších britských královských párů - prince Williama a jeho tehdejší přítelkyně Kate Middletonové. Tento pár bude ztvárněn herci Edem McVeyem a Meg Bellamyovou.

„Jak 'Koruna' vstupuje do nové dekády, princ William začíná na univerzitě v St Andrew's, odhodlaný vést co nejnormálnější život, dokud ještě může,“ píše se v anotaci 6. řady. „Život univerzitní studentky také zahajuje Kate Middleton z Berkshire. Když se dvojice poprvé setká na akademické půdě, začíná nová romance a nová budoucnost pro ‚Korunu‘.“

V březnu byla dvojice zachycena fotografy na natáčení více scén ve Skotsku. Samozřejmě došlo na srovnávání těchto záběrů s realitou a skutečnými fotografiemi, které byly pořízeny během začátku jejich vztahu a zveřejněny médii.

Debutující Bellamyové a jejímu kolegovi McVeyovi budou určitě na krk dýchat fanoušci královské rodiny, ale i televizní fajnšmekři a diváci, kteří rádi srovnávají realitu a historické události s tím, co zobrazí příběh před kamerou.

Natáčení seriálu, který byl zahájen v roce 2016, oficiálně skončilo minulý pátek. Claudia Harrisonová hrající princeznu Anne během tiskové konference ve středu večer prozradila, že poslední scénou, kterou herci natočili, byla svatba v katedrále za účasti celé rodiny. Interiér katedrály se nápadně podobá Westminsterskému opatství, kde se v roce 2011 skutečný William s Kate vzali.

Podle portálu Deadline bude v seriálu zachyceno jen období mládí a prvních let randění a lásky dvojice, která se později oddala, stala trojnásobnými rodiči, čekateli na královský titul a zařadila se mezi nejsledovanější páry planety.

"Koruna" představuje pro oba herce filmový debut. Zatímco McVey má divadelní zkušenosti z Londýna, Bellamyová byla vybrána z otevřeného castingu na sociálních sítích.

Témata: Princ William Kate Middleton královská rodina (gbr)