Bruce Willis a Demi Moore jsou prarodiči. Toto je PRVNÍ FOTO VNUČKY!

Bruce Willis 7

Autor: Jan Novák, stars24.cz

26. dubna 2023 9:03

První dítě herečky Rumer Willisové (34) je už na světě. Dcerka se jmenuje Louetta Isley Thomas Willisová, kterou na instagramu ukázala světu. Dítě si pořídila s partnerem Derekem Richardem Thomasem. O dceři v příspěvku psala jako o „čistém kouzlu“.

Dcera Demi Mooreové (60) a Bruce Willise (68) se už pochlubila prvním záběrem svého pokladu. „Louetta Isley Thomas Willis. Jsi dokonalá magie. Narozena doma v úterý 18. dubna. Jsi víc, než jsme kdy snili.“ Nejstarší dcera slavného páru porodila dcerku svému partnerovi, Dereku Richardu Thomasovi. Jak prozradila fanouškům, dcerka se narodila doma. Informuje server Sky News.

Bruce Willis s Demi Mooreovou uzavřeli sňatek v roce 1987, mají spolu tři dcery. Zmiňovanou Rumer, Scout a Tallulah. Přestože jejich vztah začal jako bláznivý románek a svatbu si vystrojili po 3měsíční známosti, nakonec spolu vydrželi 13 let. Pár se rozvedl v roce 2000. Navzdory rozvodu „špatná krev“ mezi ex-partnery nepanuje a často to dokazují i společnými snímky na Instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Před rokem v březnu 2022 Bruce Willis ukončil kariéru, lékaři mu diagnostikovali afázii, nemoc, která ovlivňuje schopnost mluvit a porozumět řeči. V únoru potvrdila hercova rodina další diagnózu, demenci.

"Frontotemporální demence (FTD) je krutá nemoc, o které mnoho z nás slyšelo a může postihnout každého. Dodnes na ní neexistuje žádný lék. To je realita, která se v následujících letech, jak doufáme, změní," stálo v prohlášení rodiny. Prohlášení podepsala jeho manželka Emma Hemingová Willisová, Mooreová, stejně jako jeho děti Rumer, Scout, Tallulah, Mabel a Evelyn.

Témata: Bruce Willis Demi Moore Rumer Willisová Louetta Isley Thomas Willis