FOTO: Čtvrt "mega" za noc u Cristiana Ronalda. Tuto přepychovovu vilu nabízí k pronájmu!

Madridská vila Cristiana Ronalda, která je k dispozici na pronájem. 19

Autor: Jan Novák, stars24.cz

24. dubna 2023 17:48 | Aktualizováno: 24. dubna 2023 20:45

Cristiano Ronaldo se podle listu Mundo Deportivo rozhodl pronajímat svou přepychovou vilu v Madridu, kde už patrně po přestupu do Saúdské Arábie nemá zájem trvale bydlet. Cena za pobyt v rodinném domě jednoho z nejlepších fotbalistů historie by vám mohla způsobit bolesti hlavy, břicha a možná i menší srdeční slabost. Jeho láska Georgina Rodriguezová naznačila, že nový nájemce by si měl pořídit i mapu.

Jak uvádí slovenský deník Šport, po přestupu do Saúdské Arábie se Cristiano Ronaldo zřejmě neplánuje vrátit do španělské metropole a tak je tato krásná stavba k dispozici novému šťastlivci, který ji nemusí hned kupovat, ale stačí si ji jen pronajmout. A tetelit se blahem, že bydlí tam, kde pobýval jeho slavný fotbalový idol.

Velkolepý dům Cristiana Ronalda se nachází madridské luxusní čtvrti La Finca. Má 7 ložnic, 9 koupelen a 2 bazény - vnitřní i venkovní. Má také posilovnu vybavenou nejmodernějším zařízením včetně běžeckých pásů a celé sekce fitness. Jako bonus v něm žil Cristiano Ronaldo prakticky po celou dobu, kdy hrál za Real Madrid.

A jakou cenu potenciální zájemce za tento VIP požitek zaplatí? Časopis Semana uvádí, že pronájem domu portugalské hvězdy stojí 10 000 eur měsíčně. Je zřejmé, že takovou extravagantní cenu si nemůže dovolit každý. Pozitivem však je, že nájemce si bude moci užívat veškerého nábytku, který v něm zůstal.

Rezidence se rozkládá na 4 000 metrech čtverečních, disponuje čtyřmi patry a obrovskou garáží, kde zůstala některé špičková auta Cristiana Ronalda.

Partnerka fotbalového génia Georgina Rodriguezová se v jednom z rozhovorů podělila o své vzpomínky na první chvíle v luxusním domě. Na své první chvíle v nemovitosti si moc nepamatuje, což by mohlo být vodítkem pro případného nájemníka.

„Když jsem poprvé přišla do Cristianova domu, byla jsem ztracená. Chtěla jsem jít do kuchyně pro vodu a netušila jsem, kam mám jít. Někdy mi trvalo půl hodiny, než jsem se dostala do obývacího pokoje, protože jsem nevěděla, kudy se vrátit,“ řekla Georgina Rodriguezová.

Témata: Cristiano Ronaldo