Půjdou v jejich stopách? Astrologové prozradili, jaká budoucnost čeká děti Harryho a Meghan!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. dubna 2023 22:05

Prvorozeného syna prince Harryho a jeho ženy Meghan spojuje řada věcí s královnou Alžbětou. V době narození je stejně jako ona na sedmém místě v nástupnické linii na trůn a také se narodil ve znamení býka. Na rozdíl od ní se ale nebude věnovat vysoké politice.

Podle astroložky Shannon Hugmanové je Archie podobně jako Harry zemské znamení, což znamená, že budou mít skvělý vztah, řekla serveru Express.co.uk.

Dodala, že Meghanina kariéra a status celebrity zapálí Archieho uměleckou duši a podobně jako jeho máma se i on bude živit nějakou formou umění. Jestli půjde přímo o herectví nespecifikovala.

Její předpověď se zásadně liší od té, kterou pronesl astrolog Russel Grant. Ten tvrdí, že Archiemu hvězdy nadělily do vínku šarm a rebelství. Překvapivě se ale bude během života věnovat vážným tématům.

Dle jeho předpovědi se bude zabývat řadou humanitních a ekologických otázek a na naší planetě bude chtít zanechat stopu. Především však vypichuje fakt, že to bude rebel.

Co se týče Lilibet, skutečnost, že je Blíženec, podle astroložky naznačují, že z ní vyroste "velmi soustředěný jedinec." Bude sice tíhnout ke kariéře, ale umělecká dráha ji nečeká. 

"Na rozdíl od své matky se bude cítit lépe v zákulisí než ve světle reflektorů, ale její práce bude stále veřejností vnímána," podotkla s tím, že si s Meghan nemusí vždy rozumět.

Témata: Archie Harrison Mountbatten-Windsor Lilibet Diana Mountbattenová-Windsorová