Budou mít princ Harry a Meghan Markle třetí dítě?

Meghan Markle a princ Harry 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. dubna 2023 13:38

Od porodu manželky prince Harryho, herečky Meghan Markle, už uplynul nějaký čas, a média opět spekulují, zda se dočkáme i třetího potomka královského páru. Mají ale Archie Mountbatten-Windsor a Lilibet Diana Mountbattenová-Windsorová šanci na dalšího sourozence?

Server Hello Magazine upozornil, že v minulosti především princ Harry mluvil o svém potomstvu dosti nejasně. Až do okamžiku, kdy se v rozhovoru s bioložkou Jane Goodallovou nechal slyšet, kolik by si přál mít dětí. Legendární vědkyně totiž uvedla, že si přeje, aby lidé neměli "příliš mnoho dětí", aby nezatěžovali životní prostředí a klima.

Na to jí Harry podle deníku The Sun skočil do řeči a prohlásil: "Dvě jsou maximum!" Tím ukázal, že ani on nechce planetu Zemi příliš zatěžovat.

"Vždycky jsem si myslel, že nám tohle místo propůjčili. Jistě, že s intelektem, jaký máme, jak jsme se dokázali vyvinout, bychom měli být schopni zanechat po sobě něco lepšího pro další generace," dodal Harry.

Pochopitelně se navzdory jejich prohlášení dodnes objevují názory tvrdící opak. například numerologové údajně tvrdí, že se vévoda a vévodkyně ze Sussexu v budoucnu dočkají třetího dítěte. Zatím se ale nezdá, že by na tom bylo něco pravdy.

Témata: Meghan Markle Princ Harry