Jack Nicholson děsí své přátele! Jsou z něj zoufalí!

Jack Nicholson

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. dubna 2023 8:58

Slavný hollywoodský herec Jack Nicholson dnes slaví 86. narozeniny. Pokud byste ale čekali, že taková herecká legenda uspořádá velkou narozeninovou párty pro svou rodinu a přátele, nemohli byste se mýlit více. Herec se vyhýbá veřejnosti i svým blízkým, a ti se o něj po právu bojí.

Hvězda kultovních snímků Bezstarostná jízda, Přelet nad kukaččím hnízdem, Čínská čtvrť, Cena za něžnost či Lepší už to nebude oslavil v pátek pětaosmdesátiny. Též režisér, producent a spisovatel, který v češtině promlouval hlasy Aloise Švehlíka a Borise Rösnera, se na filmovém plátně naposledy ukázal před 13 lety.

Dnes žije ve své vile v Beverly Hills, donedávna jezdil na basebalové či basketbalové zápasy a také maloval. Když za ním v roce 2019 přišli s tím, že se bude točit pokračování Kubrickova legendárního Osvícení s názvem Doktor Spánek (oba filmy vznikly na motivy stejnojmenných knih od Stephena Kinga), ke spolupráci ho nepřiměli.

A poslední dobou ho nikdo nedokázal přimět ani k tomu, aby svůj dům opustil. Na veřejnosti se téměř neobjevuje, na basketbal nezavítal už téměř rok a půl, a straní se dokonce i svých přátel!

Ti se proto obávají, že herec navzdory své slávě zemře úplně sám, podobně jako herecká legenda Marlon Brando. "Jeho dům je pro něj zámkem. Mnozí si přejí, aby z něj alespoň občas vyšel a všechny ujistil, že je v pořádku," uvedl jeden z jeho přátel pro Radar Online.

Zatím se jim ale nepodařilo herce přimět k tomu, aby začal více chodit mezi lidi. V jeho věku je to na jednu stranu pochopitelné, na druhou stranu se ale objevují i nepotvrzené zprávy o tom, že na tom herec po psychické stránce není nijak dobře.

Témata: Jack Nicholson