Prince Williama v Polsku načapali! Tajně pořízené fotky odhalily, co večer dělal!

Princ William 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. března 2023 17:08

Jak už stars24.cz informoval dříve, britský princ William podnikl neohlášenou cestu do Polska, aby poděkoval britským a polským vojákům zapojeným do poskytování podpory Ukrajině. Nevěnoval se ale pouze diplomatickým záležitostem, nýbrž i radovánkám!

Následník britského trůnu odcestoval před pár dny do Rzeszówa na jihovýchodě Polska, kde se setkal s ministrem obrany Mariuszem Blaszczakem a promluvil si s příslušníky polských obranných sil a britskými vojáky, kteří jsou zde umístěni.

Po návštěvě Rzeszówa se princ vydal do Varšavy, aby navštívil kancelářský blok, který byl přestavěn na ubytovací centrum pro asi 300 ukrajinských žen a dětí, které uprchly před válkou.

Cesta, která nebyla předem ohlášena, se konala za přísných bezpečnostních opatření. Mluvčí prince uvedl, že William si velmi přál, aby se návštěva Polska uskutečnila, a že si ji osobně vyžádal.

Nakonec se ale ukázalo, že zas tak přísná bezpečnostní pravidla zřejmě nepanovala. Princ William se totiž vypravil do města, a to konkrétně do LGBTQ+ restaurace.

Książę William spędził wczoraj wieczór w restauracji Butero Bistro w Warszawie! 🌈 Zjadł kolację razem z pracownikami Pałacu Kensington, którzy podróżują wraz z nim. Ponoć początkowo nie wiedział, co zamówić, ale kelnerka okazała się bardzo pomocna. pic.twitter.com/95ao26uqfg

— jamie 🌿 (@kindaintoit__) March 23, 2023

Kdo by čekal, že si britský princ dopřeje honosnou večeři s polskými představiteli, tak by se nemohl mýlit více. William si totiž zašel na sendviče, hranolky a pivo. A pochopitelně neunikl zvědavým pohledům veřejnosti.

Někteří lidé jej dokonce potají vyfotili a záběry umístily na sociální sítě. Podle zdroje serveru Daily Mail tak princ a jeho tým zažili výbornou noc. Co přesně se dělo dál už ale není známo.

Témata: Princ William