To snad ani nemůže být náhoda. Neuvěříte, koho si Robbie Williams vytáhl na koncertě na pódium!

Robbie Wiliams 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. března 2023 19:51

Zpěvák Robbie Williams má ke svým fanouškům vřelý vztah. Není proto nikterak nezvyklé, že si je zve i na pódium. To, co se ale odehrálo na koncertě v Budapešti, předčí i ty nejbláznivější scénáře.

Robbie Williams do svých koncertů rád zapojuje i fanoušky. Už se tak stalo pomalu pravidlem, že si během vystoupení vždy z davu vybere jednoho šťastlivce, který s ním osobně vystoupí na pódiu.

V tuto chvíli podniká zpěvák turné po Evropě a v úterý vystoupil v maďarské Budapešti. To, co se tam odehrálo, ale asi nikdo nečekal. Když si totiž zpěvák opět z davu vybral jednoho z fanoušků, ještě netušil, o koho se jedná.

Až neuvěřitelnou náhodou šlo o člověka, který s ním už jednou na pódiu stál. A to při naprosto stejné příležitosti, jen o 20 let dříve. Jaká je pravděpodobnost, že se toto stane? Neuvěřitelně malá.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Robbie Williams (@robbiewilliams)

"Tohle se stalo před dvěma dny v Budapešti - vybral jsem si někoho z publika, aby přišel do popředí, a překvapivě jsem si vybral téhož muže, kterého jsem si vybral z publika v Budapešti před 20 lety!" napsal zpěvák.

"Pravděpodobnost, že se to stane? 174 240 000 k jedné. Rád vás opět vidím, pane," dodal Williams na sociální síti ke společné fotce s fanouškem.

Témata: Robbie Williams